https://mobirise.com/

HA SZERETNE EGY TŰZES  ÉJSZAKÁT

A sok éves szakmai tapasztalatnak és fejlesztésnek köszönhetően, több, számítógép vezérlésű indítógéppel rendelkezünk. Ennek eredményeképpen, azonos időben, több nagyszabású, zenés tűzijáték kivitelezhető, melyben a termékek bontása és az effektek hangulata pontosan illeszkedik a zene ütemeihez, stílusához.

Hagyományos, kültéri tűzijátékok

 • Tűzijátékok engedély nélkül

  2003. óta lehetőség van arra, hogy kis hatóanyag-tartalmú pirotechnikai termékeket a civil, nem pirotechnikus felnőtt lakosság is szabadon, engedély nélkül felhasználhasson, az év minden napján. 


  A szabadforgalmazású tűzijátékok széles választékával várjuk vásárlóinkat! 

  Tekintse meg a www.tuzijatekfutar.hu oldalon webáruházunk ajánlatát, melyben részletes leírást talál a termékekről, árakkal, működési idővel.


  Termékeink: lepkék, pörgők, római gyertyák, vulkánok, tortatűzijátékok, különböző kaliberű és lövésszámú bombatelepek, stb. 

  Kérésre komplett tűzijátékot állítunk össze a fenti termékekből, melyet minden 16 év fölötti személy megvásárolhat és felhasználhat!


 • Kis tűzijátékok engedéllyel

  A törvényi szabályozásnak megfelelően lehetőség van kis engedélyes (bejelentéses) tűzijáték  kivitelezésére. Jelenleg a bejelentéses tűzijáték

  illetéke 3000 Ft. 


  Az engedélyek beszerzése 2-4 hetet vesz igénybe, ezért a megrendelést célszerű ez előtt pontosítani. A szerződéskötést minden esetben megelőzi a helyszín bejárása, megismerése, hiszen az határozza meg, hogy milyen típusú és mekkora kaliberű terméket tudunk használni a tűzijátékban.


  Bejelentéses tűzijáték:

   -illetéke: 3000 Ft,

   -felhasználható termékek összesített nettó         hatóanyagtartalma: max 20 kg,

   -felhasználható termékek: 1,2,3 osztályú pirotechnikai termékek, bombák kivételével,

   -bontási magasság: 1-40 m,

   -lezárandó védőterület: 15 m sugarú kör (!),

   -minimum vállalási ár: 50.000 Ft+ÁFA.


  Ajánljuk: kisebb falusi és városi rendezvényekre, családi eseményekre, esküvőkre, születésnapokra, vásárok, kiállítások megnyitására és zárására, üzleti és reklám célokra, koncertekre, szilveszteri programként.


 • Nagy tűzijátékok engedéllyel

  A törvényi szabályozásnak megfelelően lehetőség van nagy engedélyes tűzijátékok kivitelezésére.

   A tűzijáték

  illetéke  46.500 Ft.


  Az engedélyek beszerzése 2-4 hetet vesz igénybe, ezért a megrendelést célszerű ez előtt pontosítani. A szerződéskötést minden esetben megelőzi a helyszín bejárása, megismerése, hiszen az határozza meg, hogy milyen típusú és mekkora kaliberű terméket tudunk használni a tűzijátékban.


  Nagy engedélyes tűzijáték:

   -illetéke: 46.500 Ft,

   -felhasználható termékek összesített nettó hatóanyagtartalma: korlátlan,

   -felhasználható termékek: mindegyik osztályú pirotechnikai termék, bombák is,

   -bontási magasság: 1-100 m,

   -lezárandó védőterület: bombák kaliberéről függ, de min. 37,5 m sugarú kör (!),

   -minimum vállalási ár: 120.000 Ft+ÁFA (engedélyezési költséggel együtt).


  Ajánljuk: nagyobb városi rendezvényekre, falunapokra, vásárok, kiállítások zárópontjaként, fesztiválokra, nemzeti ünnepekre, nemzetközi találkozókra, országos rendezvényekre, megyei és városi évfordulókra, eseményekre.


Beltéri tűzijátékok

Nem engedélyköteles! A felhasználandó termékek nem engedélykötelesek!

Minden esetben az egyéni igények szerint készítjük ajánlatunkat. 

A beltéri tűzijátékok 4-6 m-es szikrajeteket, 1-4 m-es szikraszökőkutakat, színes forgókat, fütyülő és durranó effekteket, beltéri vízesést, konfetti patronokat, stroboszkóp effekteket tartalmaznak.

Fontos, hogy kizárólag jól szellőző, nagy belmagasságú és nagy légterű, megfelelő oltóberendezéssel ellátott termekben, csarnokokban, színházakban készíthető!

Ajánljuk: színpadi eseményekre, koncertekre, fogadásokra, egyéb épületen belüli rendezvényekre. LÁNGÉP- 2016 -os év újdonsága
LÁNG SHOW!

Saját fejlesztésű lánggépeinkkel vállaljuk koncertek, színpadi produkciók, vagy akár az általunk kivitelezendő vízjátékok színvonalának emelését, különleges, 8-10 m hosszúságú lángoszlopokból összeállított látványossággal.

LÁNG GÉP
SZÍNES LÁNGOK

Saját fejlesztésű lánggépeinkkel vállaljuk koncertek, színpadi produkciók, vagy akár vízjátékok különlegessé tételét, 8-10 m hosszúságú lángoszlopokból összeállított látványossággal.

ROBBANTÓGÉP

Klasszikus robbantógépek mintájára készült, mellyel Ön is indíthatja a saját tűzijátékát, vagy a rendezvény egy programját. EXTRA SZÍNPADI ÁGYÚ

Újratölthető ágyú, melyből konfettit,  kisebb tárgyakat, reklám tárgyakat, virágszirmokat lehet fellőni 3-15 m magasságig.PIROGRÁF FELIRAT

Pirográf felirattal, bármilyen alakzat, betű, szám kirajzolható piros, kék, zöld, ezüst színekben. Égési idő: 1 perc. Ajánljuk születésnapokra, évfordulókra, esküvőkre.


ÁGYÚLÖVÉS

Középkori mintára készített ágyúból hanggránátot, vagy színes mozsarakat lövünk fel. Ajánljuk esküvőkre, rendezvények megnyitására. Pyro-Fókusz Kft.
7763 Egerág, Hrsz. 129/5
fax: 72/239-617
E-mail: pyrofokusz@t-online.hu, pyromix@t-online.hu

Erdősi Éva-pirotechnikus
20/4502674
Zavada Márton-pirotechnikus
20/9261-483

Thanks for filling out form!